Van renovatie-expert tot
allround bouwbedrijf

Gegroeid vanuit een focus op renovatie is GEGA vertrouwd met complexe uitdagingen
en onvoorziene omstandigheden. Die brede expertise en probleemoplossende aanpak
zet het bouwbedrijf ook in voor nieuwbouw.

25 jaar ervaring

Een kwarteeuw in de bouwsector. Dat betekent dat we zowat alles gezien, gedaan en opgelost hebben. Uitzonderlijke omstandigheden doorzien we snel. We zetten ze om in pasklare antwoorden en doeltreffende ingrepen. Voor een vlot verloop van je bouw- of verbouwtraject. Met zaakvoerder Ervin Gega als drijvende kracht.

Hands-on mentaliteit als troef

Naast een 15-tal eigen medewerkers steunt het GEGA-team op een rijk netwerk van vaste onderaannemers. De inhouse complementariteit wordt zo nog verder versterkt. Elk project krijgt een eigen team op maat. Om nog beter op de specifieke noden in te spelen. In alle transparantie en met volle kracht vooruit.

De knowhow en expertise van GEGA gaat ver. En elke dag zetten we met plezier nog een stapje verder. Met 4 sterke pijlers staan we klaar voor elk aannemingsproject.

  • Nieuwbouw
  • Renovatie
  • Interieur
  • Pand verkopen

 

GEGA Helpt u verder.

Een kleine renovatie of een uitgebreide nieuwbouw op de planning? Bouwbedrijf GEGA stelt vooraf een offerte voor je op. In alle transparantie en met de nodige expertise. Zo weet je precies wat je kan verwachten, nog voor we aan de slag gaan. Stuur jouw vraag of plannen door. We gaan graag voor je aan de slag.

Beste Ervin Gega, Michael Sanchez,

Gelieve onze dienst facturatie te contacteren.

Deze website gebuikt cookies volgens ons privacybeleid