Metaalwerken op maat

Zowel in een landelijke als in een moderne setting is stalen schrijnwerk een onmiskenbare sfeerbrenger. Sierlijk en kunstzinnig of net strak en minimalistisch: onze metaalwerken op maat drukken een unieke stempel op je interieur.

Stalen schrijnwerk voor jouw interieur

Bij bouwbedrijf GEGA is je binnenhuisinrichting in goede handen. Daar zitten onze ervaren metaalbewerkers voor iets tussen. Met hoogwaardige grondstoffen en moderne machines gaan ze aan de slag voor jouw unieke realisatie. In eigen atelier vervaardigen we zorgvuldig je:

  • trap in staal
  • stalen (schuif)deur op maat
  • maatwerkmeubelen met metaal


Door de aanvullende expertise van onze schrijnwerkers en vertrouwde partners voor onder meer beglazing reken je steeds op een totaalaanpak. Van het ontwerp tot de plaatsing.

Een staaltje van ons kunnen

Bouwbedrijf GEGA heeft geen grote showroom en dat is een bewuste keuze. Omdat onze metaalwerken uniek zijn, tonen we onze expertise liever aan de hand van echte projecten. Want ook jouw project geven we zorgvuldig vorm vanaf nul, in ons eigen atelier.

GEGA Helpt u verder.

Een kleine renovatie of een uitgebreide nieuwbouw op de planning? Bouwbedrijf GEGA stelt vooraf een offerte voor je op. In alle transparantie en met de nodige expertise. Zo weet je precies wat je kan verwachten, nog voor we aan de slag gaan. Stuur jouw vraag of plannen door. We gaan graag voor je aan de slag.

Beste Ervin Gega, Michael Sanchez,

Gelieve onze dienst facturatie te contacteren.

Deze website gebuikt cookies volgens ons privacybeleid